FALLES DE VALÈNCIA

falla sant vicent-marvà

fundada en 1934

PÀGINA PRINCIPAL

FESTEJOS I ACTIVITATS

LA NOSTRA FALLA INFANTIL

Las primitivas fallas infantiles, inmemorialmente plantadas, organizadas y quemadas por la chiquillería valenciana, independientemente de las grandes, nacen oficialmente en 1941.

Para algunos historiadores, fueron éstas, anteriores a las grandes, aduciendo que fueron los aprendices de los talleres de los carpinteros, sobre todo, los que hacían las hogueras al llegar la primavera, con los desperdicios del taller y los trastos viejos que durante todo el invierno iban recogiendo. en la época a la que nos estamos refiriendo, ya se trabajaba de aprendiz con nueve y doce años.

Tenemos constancia, por las hemerotecas, que en 1850 ya hubo una gran cantidad de hogueras montadas por los chiquillos en las calles de Valencia. Aquellas hogueras con el transcurso de los años se irán transformando en las fallas y monumentos que hoy conocemos.

 

MARIA GIMENEZ i CARRIÓN

fallera major infantil 2017

Hola:

Enguany tinc l'honor de ser la
fallera major infantil de la falla
Sant Vicent-Marva.

Es per a mi un privilegi poder representar
la comissió que des-de sempre porte al meu cor
junt amb Diego, Sílvia i Jose .


Desitge que junts pasem un any inoblidable i
que gaudiu tant com vaig a fer-ho jo.

Gràcies a tots els fallers i fallers que esteu
fent el meu possible el meu somni.

Visca Sant Vicent-Marvà

 

Maria FMI 2017


 

 

 

 

 

 

 

L´ESBÓS DE LA NOSTRA FALLA INFANTIL 2016

artista: ANTONIO RUBIÑO

“Vacances per a tots”


Quin és el teu viatge ideal? D'oci o cultural?

Per a un viatge d'oci, què millor lloc que les platges de Copacabana o les Illes Mauricio? Sol, còctels margarita o daiquiri, lloros de mil colors, ballarines sensuals, onades de mil metres d'alçaria, ideal per a fer surf… un pur aperitiu, per a començar una lluna de mel.

Si t'agraden més els viatges culturals, la piràmides d'Egipte són una destinació del més adequat. Contemplar els quadros del Louvre francés o menjar-te una bona pizza en la Roma més antiga són les opcions europees que més et podran agradar.

Cultura i oci, dos destinacions, dos formes de viatjar.


 

 

 
"CULTURA DEL ESFUERZO"
 
(Pincha sobre cualquier foto)
 
 
 
 

 

 

FESTEIGS I ACTIVITATS DE LA NOSTRA FALLA INFANTIL

Programa de festejos

 

 

INICIO / PRINCIPAL / FALLERES MAJORS / PRESIDENTS / EJERCICI ACTUAL / FALLA INFANTIL / FESTEIGS I ACTIVITATS / ÀLBUM FOTOGRÁFIC / NOSTRA COMISSIO / FALLERS D´HONOR I EMPRESSES / CONTACTE I ENLLAÇOS / TENDA VIRTUAL / DESCÀRREGUES / MARVAHARAVESH / SANVIMAR / DKSHYTOT / ÙLTIMA HORA / TAULLER D´ANUNCIS I FORÚM